HANDELSBETINGELSER

Vildmarksbad Silkeborg leverer vildmarksbade, saunaer, hytter og tilbehør til primært Danmark, Sverige og Tyskland, man har også leveret til andre lande i EU. Se vores handelsbetingelser herunder og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

VORES KVALITET

Alle vores produkter er i høj kvalitet og vores fabrik, der kun leverer til os samt vores  leverandører har mange års erfaring. Derfor er du altid sikker på et godt kvalitetsprodukt fra Vildmarksbad Silkeborg.

PRISERNE

Alle vores angivne priser er i danske kroner (inklusiv moms). Udover eventuelle forsendelsesomkostninger er der ingen ekstra omkostninger. Vi sender alle varer med Postnord, DSV, Danske Fragtmænd m.fl. så alle forsendelser er forsikret ved eventuel bortkomst.

DIN RET TIL AT FORTRYDE OG BYTTE

Hvis du opdager at produktet er defekt, så skriv til os (oplys fakturanummer), så vi kan hjælpe dig til at rette fejlen eller ombytte varen. Varer med fejl ombyttes uden ekstraomkostninger for dig.

REKLAMATIONER

Vi giver dig en reklamationsret på to år, og garanti på et år. Det vil sige, at du har ret til at klage over mangler ved varen i to år fra levering. Og du kan klage over alle fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet.

I de første 6 måneder kan fejl og mangler formodes at have været der på købstidspunktet, og vi ombytter derfor altid inden for denne periode. Efterfølgende skal du som køber godtgøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Ønsker du at returnere varer, betaler du selv forsendelsesomkostningerne for at sende varerne retur. Ved returnering er det vigtigt, at du har dokumentation fra Postnord eller andet fragtfirma på at du har returneret varen til os. Du kan fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til afsenderadressen (se i bunden af siden).

HUSK at du gerne må afprøve varen. Lever den ikke op til dine forventninger, vil vi altid enten bytte varen eller returnere dine penge jf. ovenstående.

FORKERT LEVERET VARE

Hvis du skulle komme ud for at vi har leveret dig en forkert vare, bedes du ved returneringen oplyse fakturanummer og betegnelsen for det produkt du skulle have modtaget. Så sender vi den rigtige vare til dig med en frankeret konvolut til at returnere den forkerte vare i.

Har du selv bestilt en forkert vare, kan du selvfølge returnere den og bestille en ny vare. Du skal selv betale for returneringen af den forkerte vare. Kan vores leverandør ikke levere den bestilte vare forbeholder vi os naturligvis retten til at annullere handlen.

Når du ønsker at ombytte en vare, skal du medsende et brev ved varen, hvor du beskriver hvad du ønsker, og desuden oplyse et telefonnummer, hvis vi har spørgsmål til dig.

BETALING

Vi sender med din bestilling en faktura, hvor der står hvad du modtager samt information om hvilket beløb du skal betale, hvornår det skal betales og kontonummer til vores bankforbindelse.

LEVERINGEN

Ved alle bestillinger vil leveringstidspunkt fremgå, så du ved, hvor hurtigt vi kan levere din bestilling. Vi sender alle varer med det fragtfirma, der leverer bedste pris og kvalitet, alle forsendelser er forsikret ved eventuel bortkomst.

Leveringstiden

Er altid i intervallet fra 1-60 dage. Præcis leveringstid vil stå ved hvert produkt, og altid være nævnt igen til ordrens ordrebekræftelse.

HVORNÅR BLIVER BELØBET TRUKKET FRA KUNDENS KORT?

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

UDSOLGT

Hvis din bestilte vare mod forventning er udsolgt eller forsinket, modtager du automatisk en mail herom med information om forventet leveringstidspunkt.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vildmarksbad Silkeborg forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

KONTAKT OS

Vi træffes alle hverdage fra kl. 9-16, i weekenden 10-16

Returvarer sendes til: Vildmarksbad Silkeborg, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg CVR-nummer: 25999673

Handelsbetingelserne kan blive opdateret løbende